Op donderdag 17 december was het kerstviering op school. ’s Morgens hebben we het kerstverhaal nagespeeld met een paar kinderen uit alle drie de kleuterklassen. De kinderen die meespeelden waren verkleed en mochten allemaal een stukje tekst opzeggen. Ook zongen we een aantal liederen met elkaar. De rest van de ochtend hebben we lekker gespeeld en leuke dingen gedaan.

Aan het begin van de middag hebben we een film gekeken over de geboorte van het Kindje Jezus en daarna was het (na een korte pauze buiten) tijd om aan te schuiven aan een lange tafel. Iedereen had iets lekkers meegenomen en we hebben zitten smikkelen en smullen. De pannenkoeken die Jamie mee had genomen vielen het meest in de smaak, deze waren dan ook het eerst op!!

Op naar een nieuw jaar, maar eerst tijd voor een welverdiende vakantie. De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen periode. Ik wens iedereen fijne feestdagen en een goede jaarwisseling. Tot in 2016!

Lieve groetjes,

Juf Simone