Vandaag, vrijdag 22 april hebben wij op school Koningsspelen gevierd. Wat was dat gezellig! De ochtend begon al met een ontbijtje. Ieder kind heeft voor een ander kind een ontbijtje gemaakt. Allerlei lekkere dingen werden in doosjes meegenomen naar school. Van broodjes met kaas tot croissantjes met jam. Heerlijk!  Na het eten was het onze beurt om op het springkussen te mogen en om buiten te spelen. Na het buiten spelen hebben we even lekker gespeeld in de klas en was het ook alweer tijd om even te eten en te drinken. De rest van de ochtend hebben we in een circuitvorm geknutseld, gespeeld en getekend. Het was een erg gezellige dag met elkaar, maar nu is het tijd voor 2 weken vakantie. Tot 9 mei!

Gepubliceerd op 22-04-2016 door Leerkracht