Ons kerstspel, dat werd opgevoerd door kleuters uit alle 3 de klassen, was voor de toeschouwende kleuters een openbaring! Gefascineerd keken ze toe hoe het Kindje Jezus in de stal werd geboren en de herders en wijzen uit het Oosten op bezoek kwamen. Het was een heel geslaagd kerstfeest.

's Middags keken we eerst naar een animatiefilm over Jezus en daarna mochten de kinderen - na een korte pauze buiten - aanschuiven aan een lange tafel, waar allerlei lekkernijen en drinkpakjes opstonden. Na deze feestelijke maal hadden we nog amper tijd om alle gemaakte werkjes uit te delen en toen kon de vakantie beginnen. Het was een gezellige, maar enerverende dag en ik denk dat menig kleuter mogelijk 's middags al vermoeid op de bank of in bed lag!

Alle ouders nogmaals hartelijk dank voor alle lekkernijen; de schalen en bakjes zijn inmiddels gewassen en staan klaar om maandag 4 januari weer mee naar huis te gaan.

Gepubliceerd op 18-12-2015 door Leerkracht

juf Wendy Lamme (ma, di)