Partners

Per 28 september 2016 is het Integraal Kindcentrum in De Fontein en De Balans een feit. Op deze dag is het IKC geopend door de burgemeester van Capelle, Peter Oskam. Samen met de christelijke kinderopvangorganisatie Royal Kids Home bieden wij onderwijs en kinderopvang op maat onder één dak waarbij een doorgaande ontwikkelingslijn mogelijk wordt vanaf 0 tot 13 jaar. Royal Kids Home verzorgt binnen ons gebouw de voorschoolse, tussenschoolse en naschoolse opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar onder de naam “Het Kasteel van Versailles”. De afdelingsleider, Claire van der Zee en de leerkrachten van de onderbouw van de beide scholen overleggen met de pedagogische medewerkers en teamleider van de kinderopvang over hoe we de kinderen een passend ontwikkelingsaanbod kunnen bieden met aandacht voor de christelijke uitgangspunten. Voor informatie over de kinderopvang kunt u terecht bij de teamleider van “Het kasteel van Versailles”, Marieke Venderbos. Zij is te bereiken via mail:  marieke@royalkidshome.nl .

Voor meer informatie kijkt u op de website

Gepubliceerd op 05-02-2016 door Beheerder

Categorieën: categoryPartners