Skip to main content
Kanjers in leren

Kanjers in leren

pcb De Fontein

SMW

Schoolmaatschappelijk werk (SMW) c.q. jeugd- en gezinscoach school

Jeugd- en gezinscoaches werken in de wijk en op school om ouders en kinderen te ondersteunen bij vragen rondom opvoeden en opgroeien. Dit kan op school, maar ook thuis of bij het Centrum voor Jeugd en Gezin. Samen met de jeugd- en gezinscoach of SMW’er wordt bekeken welke hulp het beste aansluit op uw vraag en zo nodig wordt er een hulpverleningsplan opgesteld. Soms is één gesprek voldoende, soms zijn er meerdere gesprekken nodig. De coach kijkt samen met u naar wat u en uw kind nodig hebben, naar wat u zelf kunt doen en wie in uw naaste omgeving hierbij kan helpen. Indien nodig kan hij of zij u doorverwijzen of begeleiden naar intensievere specialistische hulpverlening.

Contactpersoon De Fontein

Stephanie Kokkeler is de SMW’er en de jeugd- en gezinscoaches op De Fontein. Bij haar kunt u terecht met al uw vragen met betrekking tot het opvoeden en opgroeien van uw kind. Zij is iedere woensdagochtend aanwezig op school.

Trainingsaanbod

Het CJG heeft een uitgebreid trainingsaanbod voor ouders en kinderen, bijvoorbeeld over opvoeden en weerbaarheid. Op onze website kunt u allerlei informatie, nieuwsberichten en online folders vinden.

Contactgegevens

Centrum voor Jeugd en Gezin Capelle aan den IJssel
De Linie 7 en 8
2905 AX Capelle aan den IJssel
T:  010 24 23 200
E: info@cjgcapelle.nl
W: www.cjgcapelle.nl